equip de monis 19-20

MartaV
press to zoom
eli%20(1%20de%201)_edited
press to zoom
anna (1 de 1)
press to zoom
lluis 2 (1 de 1)
press to zoom
1/1
MartaV
press to zoom
1/2
carla (1 de 1)
press to zoom
olga (1 de 1)
press to zoom
dani (1 de 1)
press to zoom
1/1
  • Instagram
  • YouTube
  • Facebook
  • Twitter
aaaaaaaa
press to zoom
aaaaa
press to zoom
1/1
aaaaa (1 de 1)
press to zoom
oxs (1 de 1)
press to zoom
aaa (1 de 1)
press to zoom
1/1
martac (1 de 1)
press to zoom
marc (1 de 1)
press to zoom
1/1

Monis Guspis

Guspis.jpg

Monis rellis

rellis%20(1%20de%201)_edited.jpg

Monis tronats

tronats (1 de 1).jpg

Monis llamps

llamps (1 de 1).jpg

Monis trons

trons (1 de 1).jpg

Monis emboirats

emboirats (1 de 1).jpg

L’equip de monitors i monitores de l’Esplai Abat Cassià està format per joves d’entre 18 i 24 anys que, de forma voluntària, inverteixen part del seu temps lliure en educar en el lleure els infants, adolescents i joves de l’esplai i en tirar endavant la gestió de l’entitat. A més, les monitores assisteixen a formacions relacionades amb l’àmbit de l’educació i la pedagogia per millorar i dotar-se d’eines i recursos a l’hora de treballar. Bona part de l’equip compta amb la titulació de Monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil i alguna de nosaltres amb el de Director/a d’activitats de lleure infantil i juvenil.

Internament, el centre està organitzat per l’equip de monitors i monitores, que treballen de manera assembleària assumint el pes de tots els aspectes educatius i administratius de l'esplai. S’ocupa del tracte directe amb els infants i joves i és l’encarregat d’aplicar i assolir el PEC (Projecte Educatiu del Centre, veure a "Qui som") mitjançant els objectius plantejats al projecte.


Al mateix torn, l’equip de monitores es divideix en subequips pels grups d’edat, sent els principals responsables del funcionament d’aquests, dels objectius específics i de la seva coherència amb el Projecte Educatiu. Són elles mateixes també les que assumeixen els diversos càrrecs en els quals recauen les diverses tasques de l’esplai, com el responsable de secretaria, d'economia, de material, etc. A més, els monitors i les monitores s’organitzen en comissions a l’hora de preparar activitats conjuntes com les excursions de trimestre o l'organització de dies puntuals com Carnaval o Sant Jordi.