top of page

Curs 2018-2019

Maig, 2019

EXCURSIÓ TERCER TRIMESTRE

Per acabar aquest fantàstic curs hem anat fins a Vilajuïga (Girona) per poder gaudir les unes de les altres! Com sempre, aquesta excursió s'ha fet en tendes de campanya i per la tarda hem jugat a molts jocs juntament amb els indis i els vaquers. Ens veiem a la pròxima, ja sigui campaments o ruta! A reveure!

Abril, 2019

SETMANA SANTA REGUSPILLAMPS

Els tres grups més petits de l'esplai ens hem anat per primera vegada de colònies per Setmana Santa. Durant quatre dies hem estat a Corbera de Llobregat passant-nos-ho d'allò més bé! Hem jugat, hem fet excursions, hem cantat i ballat sempre somrient.

Abril, 2019

SETMANA SANTA TRONS

Aquest és el primer cop que el grup de Trons marxa de ruta per Setmana Santa! Han fet una ruta des de Begur fins a Palamós. Com es veu a les fotos s'ho han passat d'allò més bé! Caminar mai havia estat tan divertit!

Abril, 2019

SETMANA SANTA TRONATS

Per gaudir d'aquests dies, el grup de Tronats ha anat des de Ripoll fins a Camprodón. Han passat per Sant Joan de les Abadesses o Sant Pau de Segúries. Totes juntes han pogut jugar i fer activitats a més a més de reflexionar sobre tot allò que els hi interessa!

Abril, 2019

SETMANA SANTA PRECIPITATS

Aquest cop el grup de Precipitats ha anat al Pla de l'Estany durant quatre dies! La ruta ha passat per diferents llocs com: Banyoles, Sant Miquel de Campmajor, el Santuari de Rocacorba i Sant Esteve de Llémena. Aquesta ha estat la següent activitat després de la setmana del cigró ha estat el moment per reunir-se i fer caliu tots junts fent pinya.

Abril, 2019

SETMANA DEL CIGRÓ PRECIPITATS

Per primer cop el grup de Precipitats ha realitzat la setmana de cigró! Durant una setmana han conviscut tots junts al AEiG Sant Francesc Xavier a Horta. Durant el matí i tarda han fet el seu dia a dia i quan ha arribat l'hora de sopar i dormir s'han juntat per passar una estona d'allò més bé en compantia fent activitats!

Març, 2019

EXCURSIÓ SEGON TRIMESTRE

El cap de setmana del 16 i 17 de Març el grup de trons ha anat a Bruguera a fer l'excursió del segon trimestre a fer pinya! Tots junts han tingut temps per jugar i cantar però sobretot per conèixer-se entre ells i passar-s'ho genial!

Desembre, 2018

EXCURSIÓ 1r TRIMESTRE

Aquest cap de setmana 1 i 2 de desembre hem fet la primera excursió del primer trimestre! Hem anat a una casa al costat de Sant Martí d'Esvalls i ens ho hem passat genial!

Hem viscut moments molt divertits tots junts jugant, tocant guitarres i cantant!

Aquí teniu els correus d'aquest curs 2018 - 2019
bottom of page