top of page

Curs 2015-2016

Novembre, 2015

EXCURSIÓ 1r TRIMESTRE

 

Per tornar a reunir les forces i la unió de campaments i rebre a nens, nenes i monitors nous, hem pogut gaudir d'una espectacular excursió al Montseny, a Gualba! Aquesta excursió ha estat la manera d'arrancar el curs amb il·lusió, ara que tots ja comencem a coneixe'ns i ja tenim clar el grup al que anem, com funciona l'esplai, etc. Ha estat un cap de setmana genial, rodejats de la naturalesa del Montseny (i del seu fred...)! Gràcies a tots per fer únic aquest cap de setmana!

  • Instagram
  • YouTube
  • Facebook
  • Icono social de Spotify
Desembre, 2015

SOPAR DE NADAL

 

Fum Fum Fum! Com cada any aquest any hem fet el soparet de Nadal a l'Esplai, amb pares, nens, monis i la parròquia. Volem donar les gràcies als menjars boníssims que tots els papis ens van portar, a les Nadales dels Trons que ens han animat i a tot el treball que han fet els pares per fer del sopar, el més entrenyable possible. Ens encanta passar aquestes dates amb vosaltres, estem com a casa. Gràcies a tots!

Febrer, 2016

HIPPIES CASSIANS

 

Aquest any 2016 hem anat com cada any a la Rua de gràcia i hem anat dsfressats de Hippies! Els pares han fet la furgo de l'amor i tots els altres hem donat tot l'amor que hem pogut! Així doncs, hem guanyat el premi a la reutilització cosa que ens ha fet molt feliços i hem carregat energies per l'any vinent! 

Moltes gràcies a tots per fer-ho possible! 

 

Si us voleu descarregar totes les fotos seguiu aquest enllaç: 

Abril, 2016

SANT JORDI

 
Aquest any ha estat un sant Jordi diferent. El fet de caure en dissabte ha fet que sigui una venda més lenta, però alhora hem pogut comprovar que no ens falta en cap moment l'amor i la col·laboració de nens, pares i familiars de l'esplai! Gràcies a tots i totes per fer un cop més que aquest dia sigui especial. 
bottom of page